Хотел Вергина

Што нашите гости кажаа за нас

Во хотелот Вергина постојано се грижиме да ви го обезбедиме најквалитетниот престој и најдобрата услуга.

Доколку го имате посетено нашиот хотел, и притоа имате какви било пофалби или критики за нашето работење, и немате против тоа да го споделите со останатите посетители, ве покануваме да ни напишете во нашата книга на импресии.

Could not find a part of the path 'C:\Inetpub\vhosts\mar.net.mk\hotelvergina.com\App_Data\Impressions.xml'.

Кажете ни ги вашите импресии!

Ако сте престојувале во хотел Вергина, ве молиме споделете ги вашите импресии со нас.Ќе ги разгледаме вашите импресии и ако се веродостојни ќе бидат објавени во нашата книга на импресии