Хотел Вергина

Соби

Соба во хотел Вергина 1
Соба во хотел Вергина 2
Соба во хотел Вергина 3
Соба во хотел Вергина 4
Соба во хотел Вергина 5
Соба во хотел Вергина 6
Соба во хотел Вергина 7
Соба во хотел Вергина 8
Соба во хотел Вергина 9

Хотелот Вергина располага со 15 модерно уредени и просторни соби и 3 екстра луксузни апартмани, сите опремени со клима-уред, мини-бар, сателитска TV, директна телефонска линија и безжичен Wi-Fi интернет.

Собите се пријатни, комфорни и секоја од нив со прекрасен поглед.Дворот на хотел Вергина
Дворот на хотел Вергина
Дворот на хотел Вергина
Дворот на хотел Вергина
Дворот на хотел Вергина
Дворот на хотел Вергина
Дворот на хотел Вергина
Дворот на хотел Вергина
Дворот на хотел Вергина

Особено сме горди со паркот во нашиот двор, којшто претставува една прекрасна целина, со надворешно jaccuzi, базен со фонтана, континентална таверна и широк појас на разновидна флора.Паркингот на хотел Вергина
Паркингот на хотел Вергина

Нашиот приватен заграден паркинг има капацитет за 15 возила, и е целосно покриен со видео надзор 24/7, како и со чуварска служба, за сигурно оставање на вашето возило навечер.


Ценовник


Тип на соба Цена од вечер
Еднокреветна соба 40 Евра
Двокреветна соба 50 Евра
Близнак соба 50 Евра
Трокреветна соба 55 Евра
Апартман 60 Евра
Економи четворкреветна 56 Евра
Економи фамилијарна двокреветна (за 5 лица) 60 Евра
Економи фамилијарна двокреветна (за 6 лица) 66 Евра