Хотел Вергина

Ресторан за вашата свадба и семејна прослава

Во рамките на хотелскиот комплекс од неодамна почна да функционира и новоотворениот ресторан за секаов вид на прослави. На само 2 км од центарот на Скопје, во духот на медитеранската архитектура, нашиот ресторан Ви нуди незаборавно доживување, со прекрасен поглед кон срцето на градот, опкружен со зеленило и водени површини, прави да се чувствувате како да сте далеку од урбаниот метеж и секојдневие. Ресторанот располага со капацитет од преку 250 места за седење, сите покриени и заштитени од временски влијанија, со можност за флексибилен распоред во завосност од пригодата, по желба на клиентите. Препуштете ни ја нас организацијата на најважните моменти од Вашите животи, а одтука понесете прекрасни спомени и моменти.

СОДРЖИНИ НА РЕСТОРАНОТ

Фотографии од дворот

Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
Ресторан за вашата свадба и семејна прослава
 • преку 250 места за седење, целосно покриени и заштитени од временски влијанија
 • танцувачки подиум од 200 м2, со можност за негово покривање
 • обезбеден паркинг простор за 80 возила
 • најсовремена кујна според НААСР стандард
 • посебна просторија со тоалет на располагање на младите и одлагање на подароци и освежување
 • специјални светлосни ефекти на подиумот
 • можност за обезбедување на професионални соработници за декорација на просторот и фотографирање и снимање на настаните

ПРОМОЦИИ

Дворот на хотел Вергина
 • апартман за младите за првата брачна вечер
 • украсни навлаки за столчињата
 • невестинска торта
 • шампањско
 • промотивни услови за сместување на потенцијалните гости на свадбата кои се надвор од градот или државата во нашиот хотелски комплекс